Muzika sipas viteve
- HITET DHE ALBUMET E FUNDIT [PREMIER NE DUAMP3 2014]       
- HITET E VITIT [2013]       
- HITET E VITIT [2012]       
- HITE DHE ALBUME TE GJITHA KOHERAVE       
- KURANI SHQIP       
- HITET E VITIT [2011]       
- HITET E VITIT [2010]       
- HITET E VITIT [2009]       
- HITET E VITIT [2008]       
- HITET E VITIT [2007]       
- HITET E VITIT [2006]       
- HITET E VITIT [2005]       
Muzika HipHop sipas viteve
- RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2012]       
- RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2011]       
- RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2010]       
- RAP - HIP-HOP SHQIP [RISI 2009]       
Te Tjera
- ROCK SHQIP       
- TALLAVA       
- VALLE DASMASH       
- VALLE DASMASH (KOLEKSION)       
- MUZIKA VALLE (RISI 2009)       
- MUZIKA LIVE       
- MUZIKA POPULLORE       
- SHOUND E KIQ       
- HITE VAJTUESE PA KUFI       
- KENGE FOLKLORIKE       
- KENGE PATRIOTIKE       
- KOLEKSION PER MATURANT       
- MUZIKAT E VJETRA       
- ANIMACIONE PER TELE       
- FEJA ISLAME (RISI 2009)       
- MUZIK REMIX       
- MUZIKAT PARODIKE       
- MUZIKAT PER PAVARSI